Aanbevelingen

Peter Lagarde
Omdat de manueel therapeut in mijn woonplaats pas na vier weken tijd voor mij had, ben ik in de regio gaan zoeken en kon al dezelfde week bij Maarten terecht. Ik heb Maarten leren kennen als een uiterst zorgvuldig behandelaar die mij eerst uitgebreid het hemd van het lijf vroeg alvorens de hand op de zere plek te leggen. Door die gedegen voorbereiding wist hij goed wat aard en oorzaak van mijn klachten waren. Zijn behandeling sloot daarop prima aan. Liever heb ik geen manueel therapeut nodig, maar als dat wel zo is, dan bel ik Maarten weer.

Jeffrey
Net na de kerstvakantie kreeg ik klachten aan mijn knie. Ik ben toen naar Maarten gegaan en hij heeft mij uitstekend geholpen. Na een paar weken kon ik weer volop meedoen met mijn trainingen. Nog bedankt maarten!

Jöran van den Bergh
Ik verging van de pijn in mijn kuit na het hardlopen. Door de prettige en goede behandeling bij Radix Fysiocare en de juiste oefeningen kan ik weer hardlopen zonder pijn. Dank Maarten, helemaal super!

Lily Klaassen
Ik heb al een poos veel last van mijn onderrug,maar door deze goede behandelmethode minder last, zodat ik weer beter mijn sporten kan beoefenen!

Patrick van Oostrum
“Maarten heeft mij zeer goed geholpen met mijn rugklachten. Door zijn behandeling te combineren met gerichte bewegingsoefeningen heeft hij mij snel en adequaat van de problemen af geholpen.”

Susan de Vos
“Maarten is een bijzonder prettige therapeut die zijn kennis en bevindingen op een duidelijke manier deelt met zijn clienten en direct vertrouwen wekt.”

Jonnes Bouma
“Maarten heeft me geholpen met problemen in nek en rug. Daar waar andere fysio's niet tot de kern wisten te komen en dus het probleem niet wisten te vinden, had Maarten snel de oorzaak gevonden en wist hij met de juiste combinatie van behandeling en oefeningen mij snel weer fit te krijgen.”

Mark Uittenbogaart
Ik heb Maarten leren kennen als een plezierig en goede manueeltherapeut. Door goed te luisteren wist hij mijn rugproblemen optimaal te behandelen. Zijn kennis op zijn vakgebied is groot, hij weet waarover hij praat en hoe zijn patienten moet behandelen. Prettig in omgang en hij heeft de juiste stap gemaakt met het starten van zijn praktijk in IJsselstein. Grote aanwinst voor deze regio.”