Persoonlijke aandacht en behandelplan op maat

Als het gaat om lichamelijke behandelingen wilt u een persoonlijke behandeling. Radix Fysiocare kiest er bewust voor om kleinschalig te blijven. Bij ons bent u nooit een nummer. We geven u de aandacht die u verdient.

De huisarts of specialist kan u doorverwijzen naar een fysiotherapeut. Dit is echter niet altijd nodig. In het kader van Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF) kunt u op eigen initiatief een afspraak maken. De declaratie verloopt in de meeste gevallen direct via uw zorgverzekeraar.

Behandelplan
Een screening en intake; daarmee start de behandeling van Radix Fysiocare. We bepalen uw klachten of lichamelijke beperkingen en proberen een mogelijke oorzaak te achterhalen. Een lichamelijk onderzoek naar actieve en passieve beweging maakt onderdeel uit van deze fase.

Vervolgens stellen we een behandelplan op. Daarin zetten we onder andere de methode en oefeningen. Ook geven we – indien mogelijk – een verwachting van het aantal benodigde behandelingen. U zult begrijpen dat dit afhankelijk is van de behandelresultaten en daardoor niet altijd mogelijk is. We starten zo snel mogelijk met de behandeling.

De sterke punten van Radix Fysiocare op een rijtje:

  • Geen verwijzing nodig van huisarts of specialist.
  • Binnen 48 uur een afspraak.
  • Contracten met alle zorgverzekeraars.